1:a advent :)

Tänkte jag skulle sammanfatta min helg!

Fredag: Då va det begravning i Storebro. Det va bland det värsta jag gjort i hela mitt liv. Och jag förstår inte nu efteråt hur fan jag klarade det. Så som jag grät. Grät så mycket att jag knappt fick luft och jag bara flämtade framme vid kistan, det va skit jobbigt. Bara att se kistan och kortet på farfar. usch. Det bästa med det hela va att man efteråt gick till församlingshemmet och fikade lite med allt folk cirka gurka 80. Efter det åkte vi i familjen in till Vimmerby för att se alla blommor som folk skickat. Det va inte många eftersom vi sagt att de skulle skänka pengar till Storebro IF och barncancerfonden istället och där kan man säga att det blev en del!  Men iaf efter vi varit i Vimmerby åkte vi tilll Storebro igen till farmor för att äta lite och bara prata. Då va det bara barn och barnbarn till farmor & farfar som va med och det kändes också väldigt bra faktiskt. Nu är det över så nu är det bara att bearbeta allt! Hoppas att farmor mår bra <3



Den där blomman va från oss barnbarn, jättefin!

 
Lördag:  Blev mest en lugn dag. Dagen innan på kvällen satt tom och jag i Hulstfred och drack lite med min mamma och pappa :) ett bra sätt att avsluta dagen. Men lördagen vaknade nog alla med lite smått huvudvärk :)
Tom & jag åkte iaf hem till Gullringen vid ett tiden och började fixa lite trädgården. Satte upp adventsgranen och tom la singel på garageinfarten som va helt lerig och som jag kört fast i tre gånger(!)
Han har ingen riktig garageinfart utan man kör dirket på gräsmatta, undra vem som kom på den smart ideén när de byggde huset :S jaja. nu är det fixat och jag är nöjd :)
Vi fick även julgardiner av mamma som vi kunde hänga i fönstret i köket och några fler ljusstakar och Johanna är nöjd :)

Gardinerna i köket :) (mobilbild = kass )

Kvällen spenderades i Vimmerby hos My & ted, med dellan och samuel. Killarna skulle se Reine & Mimmi i fjällen innan de skulle åka dit. My & jag va i köket och slingade hår. Jag på my och det gick ju såååå himla bra med verkligen.
Det är ju bra att man läser på förpackningen att det va i blött hår :) KLAAAANT!!

Skulle gosa med lilla ninisen också men va händer?? joo jag har fullt med rivmärken :) Tror att det är en vildkanin alltså. Hon har fått en vän. Lesbiska janne hetter han visst :s :) haha. Säkert My som kommit på :)



Söndag: Idag åkte tom till fjällen och jag måste säga att det är ganska så skönt. Slippa allt gnäll och tjat och så kanske kanske kanske han inte tar mig för givet när han kommer hem, men vem vet :s
Hoppas kan man ju alltid göra, eller?
Har iaf jobbat idag, började klockan två och slutade kvart över nio. Nästa gång jag jobbar nu är luciahelgen då jag jobba 8 timmar på fredagen, 14,5 på lördagen och 14,5 på söndagen. Mastigt men mycket timmar :) yeei.
Sen jobbar jag julafton och ev en natt på annandagen :)
Naaaajs! Blir en fin lön i januari sen :)

Kommer att spendera min vecka i hulstfred, det första jag ska göra imorn är att gå till frissan och färga håret brunt :)
Imorgon kväll ska my, mikaela, jag & lina ha sex and the city-marathon :) trevligt!
Julbak på fredag och julhandla på lördag!


Nu har jag skrivit om min helg om någon är intresserad :)

Haaaajs '








Onsdag 25 november

Idag har jag varit i Vimmerby och fikat med Elina och pratat en massa skit :) jättemyys, det får göras om:)
Efter det gick jag till cubus och köpte lite kläder till begravningen, så jag hittade ett par svarta leggings och ett vitt linne som jag ska ha till min svarta skjorta. Fick reda på att det kommer komma cirka gurka 72 st, liiite fullt det kommer vara i Storebro kyrka alltså. Den va ju inte stor om man säger så :)

När jag kom hem från Vimmerby så började jag att putsa fönster i vardagsrummet och bytte gardiner. Satte upp Toms enda adventsljusstake (!) EN liksom! i ett hus. Så det får jag inhandla tror jag :)
Har även dammsugit och tvättat golven i vardagsrummet och köket. Imorn ska jag fortsätta med resten av huset och se om det något mer som jag måste inhandla här :)
Har även gjort lite fint på trappan ute :)
Men det värsta va nog att tom inte ens såg att jag bytt gardiner!!!!!!!!!!!






Nu ska jag göra något annat :)


Puss haj




Söndag

Igår va vi i Jönköping på något inom rallycrossskiten :)
När grabbarna va på föreläsning gick eva & jag på A6 och glodde lite :) det va trevligt!
Hittade inte särkilt mycket utan lite smink och så bara. 
När grabbarna var klara med föreläsningen så fick eva & jag åka tillbaka till hotellet, för ni va det prisutdelning och mat.
Har nog aldrig varit med om en sån seg prisutdelning och alla pratar i munnen på varandra! Man hörde typ inte ett skit.
Och maten va inte mycket bättre. Köttet helt rött för fan! och det är ju det äckligaste som finns!!!!!!!!!!!! fyfan!
Efterrätten va faktiskt god och efter det så ville thomas till donken :)

Klockan blev tio och vi åkte hem :) jag körde på grabbarna och som inte alls va på humör för att dricka mera öl.

___________________________________________________________

Sitter här själv som vanligt för tom åkt till garaget. Han skulle varit hemma några timmar till men icke! Är rätt van nu!
Iaf så ska jag mest ta det lugnt idag ska jobba i natt på demensen :)

På tisdag ska jag ev köpa en svart klänning till begravningen på fredag!


Dags att dra mig tror jag!
Äta lite cheesecake, ASGOD :)


Puss










18 november 2oo9

Idag har jag inte gjort ett dugg, förutom att jag suttit och fixat min blogg. Testar lite och så, tycker själv att jag gjort framsteg om man säger så. 
Kollar lite på klockor och hittade just den sorten jag ville ha, men när jag väl hittade den så fanns det MASSA snygga färger :s  Nu fick jag beslutsångest om något.


 

JAG VET HELT ÄRLIGT INTE VILKEN JAG VILL HA :(

En vit är ju en sån jag velat ha länge så ev den vita då kanske :)
fårsefårse. Ska kolla på dom på lördag och vi åker till Jönköping. Det lät inte som så igår.
Tom & Jag ska ju dit med rallycrossaken, faaaast jag går på stan och kollar lite :) hih.
Idag tänker jag absolut inte göra ett dugg det är en sak om är säkert, hänga upp tvätten kanske jag borde göra :s
Det regnar och jag har grymt tråkigt alltså så därför tänker jag äta tacorester nu och sen en efterrätt :)
Är det lill-lördag så är det :D
_________________________________________

På tal om annat så tror jag fortfarande inte min pojkvän förstår hur jag menar. Jag förklarar, han blir arg och sen pratar han inte mer om det. Känns inte riktigt rätt om man säger så. Jag vet inte hur jag ska göra för att du ska förstå att det jag känner är sant och att du kan ta det allvarligt och inte med en klackspark. Du borde ju se hur jag mår, men varför skulle du?! Du gör ju verkligen allt för att slippa prata om det, men det funkar inte riktigt så! Även du borde fatta eller?!
________________________________________

BTW,

Jag är fortfarande kluven i om jag ska vara blond eller blir brunett:s
Hjääääälp!




Ha det najs:)








Bad day

En dålig dag och jag är verkligen inte på topp! Somnade väl runt tre inatt pga att man ska tänka så jäävla mycket!
Och självklart så ska jag öppna min stora trut! Allt går ju bara åt helvete då!

Spenderade halva dagen i sängen, gick väl upp cirkagurka klockan ett och resten av dagen har jag gjort saker för att sluta tänka eller åtminstone försöka att tänka på annat. Det är svårt men försöka går så att säga.
Undra om det kommer hända något? Förstod han något av det jag sa?! märks!

Ska bege mig till simhallen och ännu mer tänka på annat, redigt skönt. Det behövs!


Jobb på torsdag då och fredag, men innan jobbet på fredag ska jag till frissan och klippa mig till begravningen. Mitt hår är slitet som faan alltså. Seen har jag fått lite beslutsångest om jag verkligen ska bli brunett. Någon som kan hjälpa mig in på rätt spår :) Igår hade jag en bra hårdag kanske va därför jag började fundera igen.

Brunett eller blondin? :s
det tål att tänkas på...


Har rapporterat till af med och jag behöver inte komma på mötet på måndag för jag jobbade för mycket i månadern för att jag skulle behöva gå på det :) yeeei! Jag behöver inte vara orolig då :) Elina, du skrämde upp mig så mycket juuuuu!



Nu ska jag återgå till min VeckoRevy tidning :) 

    / Johanna,





Måndag igen.

Så va det måndag igen och jag har varit i hultsfred sen i torsdags :) trevligt. Raggemannen va med såklart.
Annars så har jag jobbat hela helgen på demens. Kulkul det va ju ett tag sen. Nya rutiner och så, men tyckte själv att jag kom in i det rätt så bra. Nu är jag ledig fram till torsdag och då ska jag vara på psyk, demensen på fredagen. Söndag och måndag natt på demensen. Blir en del som tur är. 

 Lördagkväll efter jag slutat kom underbara Cassandra, vi skulle hyra 3D film, men det blev en annan. Skapligt bra faktiskt. Och riktigt roligt att träffa den lilal bryden igen.

Och eftersom jag inte har annat att skriva om nu så tänker jag vänta till en annan gång kanske senare ikväll och se om jag har något trevligt att skriva om :)

Soo long.

/johanna.




Det snöar (igen?!)

Sitter i soffan efter en promenad med hunden och såg att det snöar (igen?!) visserligen kommer det inte vara sista gången men ändå. Det är ju ändå mitten av november.

Tillkännagivandet igår i Storebro kyrka (vilket va en mycket liten kyrka! ) va mycket fint. Ljus och lite. Efter det åkte vi till farmor och fikade och pratade. Min kusin Jakob hade skrivit ett brev till min farbror om farfar och det va så otroligt fint. Det va då jag liksom förstod att farfar är död och kommer inte komma hem. När jag insåg det blev allt mycket jobbigare. Har sovit mycket mycket dåligt i natt!
Det fina som kusin skrivit kommer senare att komma ut i tidningen. Läs alla, det mycket fint!

Inatt när jag inte kunde sova så låg jag i sängen och tittade på tv, sen hörde jag ragge hålla på med något nere så jag gick ner för trappen och såg ragge slicka ur toms dippskål! Han har ALDRIG gjort så tidigare säger han. Men han fick skäll av mig ska ni veta. Och va han skämdes! Men han fick sota för det inatt också. Vakande och gick upp och såg att han spytt tre gånger. Hans lilla mage tålde det inte så han kanske lärde sig en läxa :) lilla gubben!



Under tiden jag skrivit här nu har det faktiskt slutat snöa också!
SKUMT! :)

Ikväll åker jag och lilla ragge till hultsfred och tänker vara där tills söndag eller måndag.
Jag jobbar hela helgen så då tar mamma och pappa hand om han så ha länge :)

På söndag är det ljusparty hemma hos mig kl; 18.00 kulkul. Hoppas det kommer mycket folk:)
Man måste ju ha lite november mys ju!


Sooo long.


/ Johanna,















11 november 2oo9

Har inte gjort mycket idag utan legat i sängen till klockan blev tolv iaf sen va jag ute på en långsväng med lilla vovven :) Tog lite bilder som jag tänkte lägga upp, det är ju en fin höstdag idag :) 

ikväll ska jag till storebro kyrka till sånt där tillkännagivande för farfar. Det är väl någon slags minnesgudtjänst tror jag. Idag är iaf dödsannonsen i tidningen och eftersom jag inte har vimmerby tidningen så ska jag köpa den tänkte jag. Bara för idag liksom.

Tänkte skriva mer efter jag varit där.







/ Johanna



HÅRDA ORD!! :)

Fick ett antal hårda ord av Elina att jag va tvungen att uppdatera min blogg bättre så det är väl bäst att jag gör det då :) btw så får faktiskt hon hjälpa mig med min blogg nu då eftersom jag är duktig och uppdaterar nu :)

Idag va vi några tjejer från gamla OP06 (elina, ida, fanny, balk, annie & jag ) i hultsfred på Öppet hus. Inte mycket folk, men vi satte oss i klassrummet på våra platser och kladdade på tavlande som vi brukade göra. Fnittrade som vi alltid gjort. Det va riktigt roligt.
Lärarna kom fram till oss som om de sätt GUD alltså, haha. Värsta uppståndelsen ju!
Efter det gick vi och fikade och snackade en massa skit som va alltid gjort. Det va mycket mycket trevligt :)

Fixat en klipptid eftersom den andra tiden va när farfars begravning va så det gick inte. Men vill ändå klippa mig till begravningen. Färgningen får vänta lite faktiskt.


Ska snart till simhallen och ha träning, men snart blir det ingen mer simning för mig. Ska lägga allt på hyllan just nu. Behöver bara en paus ifrån det. Känns inte rätt mot mina simmare att inte vara med helhjärtat. Så är det.

Meeeen först en sväng med lilla vovven :)




/ Johanna.



Snööö!

Igår kom  årets första snö!! Tyckte inte om det igår, men idag när jag vaknade och satte mig i soffan med mysbyxor och en varmtröja och en koppkaffe i handen så är det rätt mysigt :)   Låter lite skumt att jag sagt så :s jag som hatar snö verkligen! Så nu sitter jag här i soffan med kaffe i handen och mina mysbyxor :) det värsta är att jag måste ut med hunden snart :/ det är det värsta med att ha hund att man måste gå med dom även att det är snö, regn och allt :)

Den 3 november vid tio tiden på kvällen så somnade min farfar in i stillhet i hemmet, med hela familjen. Allt hade varitså himla fint sa mamma. Efter det hade de suttit tillsammans i sängen medan farfar låg där och de bara pratade. Önskar att jag hade varit med.
Men nu har han det bra farfar sliper lida mer och sliper ha mer ont nu. Men nu den sista tiden gick det fruktansvärt fort alltså, men som sagt han har det bra nu. Vila frid farfar <3