Lördag 26 december 2009

Julen är snart över och så va det med det. Tyvärr och fort gick det!

Julafton:  Va vi hemma i hulstfred och firade med mamma, pappa, syster, farmor och mormor. Och tom & jag med då såklart :) morgonen började med att jag berättade min julklapp för tom som inte riktigt blev som jag planerat, men så är det. Iaf så har jag nu flyttat in till honom och är nu numera gullringenbo och SAMBO för första gången i hela mitt liv och jag är sjukt nervös! Men nu är det gjort iaf och det ska nog gå bra, hoppas jag iaf. Fick iaf en MASSA fina julklappar, en iPod av älsklingen :) suuuuper nöjd. han är för gullig han.
Började jobba klockan 15.00 iaf. Efter ett tag på jobbet så kom jag och hon som jag jobbade med denna kväll fram till att vi va släkt :) haha. Världen är allt bra liten alltså :) hah.

Juldagen:   Firde jul igen hos farmor med pappas syskon och mina kusiner. Trevligt, men tom utan farfar:( <3
Men det va trevligt iaf och vid fem åkte tom & jag till vimmerby för att hämta svärmor & svärfar för att gå på bio i Västervik. När vi ska åka och gå till bilen så halkar jag efter andra steget på trappan! Gled ner i en jävla fart med huvdet slungades fram och tillbaka med huvudet och det slog i bakhuvudet ett antal gånger. Allt blir svart i några sekunder och efter ett tag håller tom om mig och jag får ingen luft!! usch fyfan ont som fan gjorde det iaf.
Men vi åkte till bion iaf och såg göta kanal 3. kunde inte luta huvudet tillbaka för jag har en bula stor som en handflata i bakhuvudet!

Annandagen:   Vaknar och är helt stel och dan i nacken och ryggen :s men det är väl inte så konstigt efter det fallet!  Tom är i Motala och lämnar sin rallycrossmotor till en motorbyggare. jag följde inte med eftersom att jag inte kände för att åka 15 mil i en bil med min rygg och det plus att jag börjar jobba klockan 21.00 så jag kände att jag behövde sova ut än att gå upp vid sju :/ menmen. Nu sitter jag här iaf och gör ingenting förutom att uppdatera min iPod med lite musik :) hihih. Love it!


Men ha en god fortsättning eller vad man nu säger och ta det lugnt :)

Puss haaaj




Måndag 21 december 2009

Tre dagar kvar till jul!

Har tänt en massa ljus i hela huset, slagit in en massa paket och tagit fram tomatar och lite med har ändå ingen julfeeling? :s skuumt som fasen. Granen saknas ska det vara den som gör det. Eller är det att min farfar är sååå grymt saknad?! Tänkte åka till "graven" (asklunden) och lägga en blomma och tända ett ljus imorn. Kommer blir tomt utan dig iår farfar :(
Tänker på dig hela tiden, varför du av alla så behöva genomlida något så fruktansvärt :( Du lider åtminstine inte mer som tur är, men ändå. VARFÖR DU?

Sitter här i huset, har tänt i pannan för att få upp värmen måste varit kallt i natt eftersom värmen tagit slut. Tur att jag lärt mig hur man gör iaf för annars hade jag fått sitta här med 16 grader i huset och ca -10 ute! usch. Det va iaf skönt att gå ut och gå med ragge fast han slet och drog. Tror jag höll på att ramla 300 gånger :) fattar han inte att det är halt för mig? :p

Va i Linköping i helgen och julhandlade, hittade inte så mycket, men ett par vinterskor iaf och det är bra att ha har jag märkt :D haha. Vi har också börjat riva tapter och så i vårat nya sovrum :) ska lägga upp liter bilder på det. Vi va och valde tapeter igår och tom beställde dom idag så de kommer imorn. yeeei! Det kommer bli SÅÅÅÅÅ snyggt. Längtar bara nu :)
Idag ska vi (=tom) spackla, sen får vi se om vi hinner sätta upp några tapeter innan jul :)


Ska spela lite mario kart nu, köpte ett nyttt wii spel i lördags med och man måste ju prova. Askul :)


Heeej.






Innan rivning och jag är SÅÅÅ glad att dom tapeterna ska bort :)





Efter rivning :)



Tisdag 8 december

Det va ett tag jag skrev nu så det är dags att jag uppdatera tycker jag, men å andra sidan så har det faktiskt inte hänt sådär jättemycket heller.

Jobbade natt på psyk i helgen, jobbade på demensen igår och ska jobba hela nästa helg, det är var jag tillbringar mina helger, på jobbet :) OBOBOB säger jag bara :)  men jag tycker ju det är roligt att jobba så.

Skällde nyss ut ragge så in i helvete! Nu är han inte mycket värd!! Han gör sånna saker som han enligt tom ALDRIG gjort innan! Undra varför han håller på med sånt nu..... jaja, nu fjäskar han. haha gullhund, men jag ger mig inte än! hah.

Håller på att baka idag och det blir än så länge två stycken kakor och sen ska jag göra cheesecake för det ville älsklingen ha :) jag fjäskar för honom :) iiiih, 


Jag triiiiiivs verkligen som brunett och jag känner att detta va rätt, gutt ju!


Nuu ska jag fortsätta att baka :)



Pooouss






Torsdag 3 december

Har varit i Vimmerby med myran en sväng. skulle ha åkt vidare till gullringen och vänta tills älsklingen kom hem. Men det visade sig att den sk maginfluensan va matförgiftning så jag tror inte han vill att jag ska komma. Han sover nog mest! Men jag hade nog helst velat åka dit, menmen. Nu får jag inte träffa han förens söndag eftersom jag fått mer jobb nu :)
Två nätter på psyk fredag och lördag :) alltid lika fint med mer timmar och jag tackar inte nej. Har iaf ringt och sagt ifrån vecka 12 nu. Så hoppas de inte ringer då utan jag kan ta det en annan gång liksom :)

ASOCIALA MÄNNISKA!!!!





Onsdag 2 december

Idag har jag varit och fikat hos ann-sophie och träffat amanda :) urgullig. Hon kände igen mig och det va ju roligt. På fredag ska jag till carina ohch hälsa på. Annars har dagen idag varit mycket lugn. hade simträningen och fick se simhallen i Hulstfred igen. Inte mycket förändringar men en del iaf.
Efter så slingade jag håret på my igen, tredje gången gillt som det heter :) och den gång tro det eller ej så fungerade det :) DET BLEV BLONT :o
Kors i taket liksom :)

Imorn ska Myran och jag in till vimmerby och kolla lite på staden :) näe, kolla i affärena va det, blir väl fika med om jag känner oss rätt :) hihi. Sen ska vi väl bege oss till våra pojkvänners hem och förbereda oss för pojkvännernas hemkomst. Vet inte om jag är så sugen på att åka dit imorn. De ligger tydligen i maginfluensa allihopa, om det inte matförgiftning?! vem vet! och det märks ju..

USCHUSCH, jag vill inte åka på något skit iaf!!

Min dator la ju av igår när jag tittade på Livet i Fagervik så jag får göra ett nytt försök idag tycker jag.
Datorn blev lite överhettad om man säger så.


Sooo looooooong :)





Tisdag 1 december,

Idag har jag träffat nattis en sväng och pratat ett hel del :) efter det åker jag direkt till mysan och skulle hjälpa henne att slinga håret men det gick ju sådär :) hah. Efter det åkte vi till ovedal och kollade på Seven pounds, den va suuuuper bra alltså. rekommenderas. Nästa gång det blir filmtajm ska vi se när lammen tystnar :) aah!

Resursen ringde och frågade om jag ville jobba natten till nyårsdagen.
Javisst sa utan att tveka.
Men det va någon som inte blev glad på mig alltså. Och jag måste säga att jag fick lite dåligt samvete faktiskt, men å andra sidan så hade va faktiskt inte bestämt något och han själv sa att det va bra att jobba nyår med för det är bra betalt, men nu tog det hus i helvete alltså. Jag har kanske igen den när jag vill vara ledig hela v12, men det förstår ju inte han som redan har ett fast jobb. Själv får man ju vara tacksam för det man får. 

ÅÅÅÅHH!!!!!!!!



Nu har jag sett andra avenyn och nu ska jag se hell's kitchen efter det ska jag se Livet i Fagervik som jag missade igår, stackars mig, men det tur att det finns på datorn :)

Sååå sooo long. Imorn ska jag träffa Ann-Sophie och fika lite. Träffa amanda med hoppas jag :)


//




Måndag 30 november

Idag är det den sista november vilket betyder slutet på denna månad. Imorn börjar december och min julstress ökar ännu mer!! Alla julklappar och skit som ska inhandlas! Men det fixas på lördag :)
Hoppas jag kanfixa till alla då, en är iaf klar :)

Idag va jag och färgade håret med så nu är jag BRUNETT :)  Är nöjd som fasen, men det tar nog ett tag och vänja sig tror jag, men som sagt jag är helnöjd. Tom tyckte om det sa han, fast han bara sett bild än, man kan ju undra vad han säger sen när han kommer hem :) hoppas att han blir nöjd, han kanske inte vill synas med mig sen :)

Sex and the city-marathon med tjejerna i toms hus i gullringen :) mycket trevligt. Lagade enhiladas och käkade chips och godis som om det inte fanns någon morgondag :) men trevligt va det iaf och det är väl huvudsaken?

Imorn ska jag hälsa på min bästa nattis, ska bli såååååå kul. Det va sjukt länge sen om man inte räknar med den snabba svängen på ica i vimmerby :) Har saknat dig som fååååå!!!


Har inget annat vettigt att skriva än att det snart är dags att sova tror jag, så så får det bli...








Seee ya.