Saturday all day...

Bidde ohamn igår och festade. va hos stockis först och  drack mycket trevligt, lyssnade på  macken och lite annat skit :)
Sen vid tolv drog vi till stan och gick till apollo och glodde. dåligt med folk och favoölen hade dom inte heller. Jävla skit..
Faast jag sörjde inte så särkilt länge utan tog en annan och gick och dansade med nattis.

Jag har kommit på att ohamns bor är inte riktigt som alla andra. Förstår inte varför de alltid ska förstöra samma sak förra helgen ju! menmen.
Irrtiterad är man också och det är väl inte så jävla konstigt, man behandlar inte min lilla fru sådär! Du är en konstig människa och det är väl inte ovanligt man alltid ska komma i kontakt med konstiga människor heller..
Det blir en lugn kväll ikväll medans andra drar till metro. Kuuul!
Gå till hottan och ta en öl eller två, skulle va gott....

Nu blire toast :)


Huuuuuuuuuuuuuuuuw,




Party tonight (:

Kom precis hem från Västervik nu och det va seg speciellt när man blir askissnödig redan i ankarsrum..
och JÄVLIGT mycket folk va det också så jag trodde jag skulle svimma alltså. Ville bara ha sätet för mig själv och bre ut mig istället för all min pakning i knät!! Åh! & trött va jag så jag orkade knappt hålla ögonen öppna. Som tur va så försvann en massa i ankarsrum så... är det fredag så är det.

Ikväll blir det fest i Oskarshamn igen fast denna gång på Apollo och inte vid världens ände ^^
Skjuts har man dit och hem med, det kan inte blir bättre.. Nu är det bara partyhumöret som saknas :) men det kommer nog, ska ta och söva några minuter tror jag så jag vaknar till lite. Känns som om jag gått som en zombie idag på praktiken, ganska så rejält jävla trött har jag  varit idag.
Varit själv i lägenheten med två nätter, inatt va värsta. En jävla kran stod och droppade i köket! Lät ju hundra gånger högre än va det egentligen va med och inte fan orkade jag gå upp heller :) så jag får väl skylla mig själv...


Sugen på tacos är jag med, men det lär jag väl inte få ikväll heller. Det verkar som om det bara är jag som gillar det i min famillj nu för tiden....
Undra vad det kan bero på.



som sagt....
.............................fest ikväll JU med FRUN :D



Out!                              ^^





nuda veritás'



My life :)

Fick skäll av Malin idag för att jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg så då får man väl göra det :)

Kom hem från Hagadal nyss, haft träning idag med småbarnen. Blev något irriterad idag, hur många gånger man än säger vad de ska göra så gör det tvärtemot hela tiden! Ingen lyssnar och ingen frågar om man inte fattar utan hittar på en massa. Men de lär sig väl någon gång.

 Nu blir det snart avfärd till Västervik igen. Tåget går  tio i nio till Vimmerby sen byte till buss till tråkiga Västervik.


Helgen i Ohamn jaa måste ju berätta om den omtalade kvällen eftersom Målle tjatar på mig om det med ju.
Började med att skjutsen till ohamn sket sig för femtielftegången!! Men ringde Perry som fick låna våran bil och sen åkte vi, för att träffa Anton & Jocke på Donken och sen bar det av till Solstadnågonting något kommer fan inte ihåg vad det hette. Mellan Ohamn och Västervik. Mitt ute i ingenstans ju!
Började stelt men efter några groggar och de andra fått i sig deras dricka så blev det ganska mycket prat och mycket sjungande med singstar..
Efter flera timmar med att pumpa upp madrassen med en JÄVLA fotpump och man  hade lagt sig så drog någon ut luften ur Nattis & Antons madrass.. JÄVLAR vad sur hon blev. Då ville man hem för den jäveln va så katig när man sa till han. Åh jobbiga människa. Men det va ingen som hade lust och hämta oss klockan fyra på morgonen. Dagen efter bakfull och dan redo för resa hem och tåg helvetet är inställt som vanligt så Perry fick hämta oss. Igen!
Visst jag hade kul till en början och i mitten, men på slutet ville jag bara hem och för en gångs skull saknade jag Hultsfredfesterna.
Kan säga att jag inte gör det nu, bli ev ohamn i helgen igen, Fast inne i stan nu på någon bar tänkte vi.
Målle kan man festa med hon är rolig :) Någon helg igen ju? ^^



Näe nu ska jag packa det sista och dra mig till stationen!

BYE DÖH !



Fredag och jag är skit slut!

Det är fredag på ett sportlov, jag har inte gjort ett jävla piss och är sjukt trött! Fattar inte hur det kan vara så här.
Gör inte mycket utan mest vilar och ändå blir jag bara tröttare och tröttare.

Jobbet ringde nyss och det blir jobb igen den 1e mars eventuellt, har praktik, men vad gör det. Är ändå ledig så det gör inte mig något är bara glad när man får jobba och tjänar pengar på kuppen med ^^
APU, visst kan vara kul, men börjar bli trött på skiten nu. Det är ju ändå sista pratiken men det gör inte mig något hade gärna sluppit den.. Har blivit mycket nu och även om jag tyckte det va kul i början och dalar det neråt. Faaast det är ju ändå sista praktiken så det ska väl gå. Hoppas jag trivs bara och får en bra handledare. Har ju haft tur innan så får hoppas det med nu sista praktien och allt.

Imorn är det fest i O-hamn om någon missat det. Tror inte det, har ju varit det hetaste samtalsämnet de senaste dagarna på min blogg så jag tror ingen missat och absolut inte jag och min lilla fru som äntligen är frisk.
Fick träffa henne förut och det va SUPER kul även om vi inte gjorde så speciellt mycket förutom att oroa oss för skjuts till o-hamn så va det ändå kul och träffa henne :) saknat det kan man ju säga. Gråtit mig till sömns!  ( eller inte ) ^^
Skjutsen är fixad iaf och det är snälla Perry som kör, Rågelfågel skulle ju kört, men han verkar ju ha fått förhinder.
Så kan det va. Tur man har Perry vi hade lite smått panik där ett tag Nattis och jag. Ikväll blir det lugnt och vi ska vara nyktra, man får inte tappa suget för imorn genom att vakna balfull..  ^^


Nu blir det till att fixa smörgåstårta till gästerna imorn. Blir kalas för mig imorn och då blir det smörgåstårta och ananaspaj (istället för tårta ^^) 


Ska dra, ska träffa Fisen sen :) och efter det.......................................... ? säg det.



Heeey!



Projektarbetet KLART!

... & det känna jävligt skönt faktiskt. FYFAN alltså. Trodde inte att det skulle kännas så skönt.

På lördag blir det kalas alla kommer och mer paket ;) hihi. Så imorn blir det bak igen ev smörgåstårta,


Inte träffat min lilla fis sen i måndags, vet inte hur jag klarat mig alltså :) DU MÅSTE BLI FRISK KVINNA :)
Miss you like hell qvinna. Imorn blir det nog att träffa henne hoppas man ju på.
Lördag snart and I LIKE IT ^^
Party like theres now tomorrow alltså. Fan va kul det ska bli.
Bara man kan få skjuts dit alltså annars går inte allt för bra liksom, men någon finns det väl.

Btw, min data paja idag. KUL or not. Har två val antingen betala 1200 och behålla allt på datorn eller fixa det utan att betala något, men att allt försvinner. Ganska svårt val jag står inför.. Vet i fan vad jag ska välja. Vill ju ha kvar alla bilder för den tiden som va då. Och det som jag alltid vill minnas, men det verkar inte som om ödet vill det idag eller någonsin. För ingenting verkar gå min väg faktiskt...

Min klocka som jag skickade in finns inte heller igen. Måste åker till närmsta UR & PENN butik inom tre månader för att detta J*****A papper ska gälla. Och välja en ny klocka, men det va ju den jag vill ha och jag har inte lust och åka till Kalmar bara för det och inte har något annat där och göra. ÅÅÅHHH!!!!!!

I smell winterberry, and I like it.... MARY KAY                     hell yeah ^^

Näe nu ska jag pysa och se till att rycka upp mig, för hur jag än gör så känns det alltid som om det saknas något.. Men vad?  Man kan ju alltid undra och man lär ju aldrig få veta heller...................


Heeey hooo youu ^^



My birthday :)

Fyller 19 idag och den dagen blir inte så slapp precis. Elinaflina kom precis och vi ska jobba med projektet!
Ska ju va klart på måndag så det är bäst att jobba på.

SPORTLOV nu och det SNÖAR! Inget ovanligt, Brukar alltid snöa när jag fyller år så jag är inte så förvånad!

Ikväll blir det tårta och tacopaj :) Mumsi!


Igår blev dte bullbak och negerbollsbak. Och en flötig pizza till lunch!
Ångest kan jag säga så idag blir det hummersoppa till lunch. haha.
Det är ju fest i Oskarshamn på lördag bäst och BANTA järnet!!!! ^^ 

My wife är i västervik och förlänger sitt älskade hår, blir toppen. Så nu är hon redo för lördag med. Yeeei.
Hoppas min klänning kommer idag, vill prova den ju. Så kan jag ev ha den på lördag.

Skjuts tack! Antingen hem från O-hamn vif tre-fyra på natten eller ganska skapligt på söndagen?
Någon som är villig..

Nu ska jag pysa och skriva på projektarbetet. Ioch för sig så är Elina inne i tv:n DISNEY CHANNEL :)



HAPPY BIRTHDAY TO ME ^^



Deeeet snööööar....

......och jag blir såååå trött på det. Varför kan det bara inte sluta snöa?!

Sportlovet ligger inte långt ifrån nu och det känns vääääääldigt skönt!!
Är enormt trött på att vara i skolan just nu..

Blev att åkt upp till Hagadal igår istället för Peter och Målle. Det va tre turkar där.
Jag har ju en blå HSS tröja som det står "simtränare" på ryggen. De kom fram till mig och sa att de ville lära sig simma och massa härjde massa skit med mig... Hopp i då för fan då sa jag!
Sen kommer dom bort till mig på andra sidan av bassängkanten och frågar om de får vara med och lära sig simma med oss. Nähe du sa jag. Jälva NAZI!! skrev han till mig då. Men visst klart jag är nazist bara för att de inte fick vara med och simma!! Åh, fast de stack sen. Jobbigt människor!!!!!!!!!!!!!!!

Hagadal sen igen snart.
Bra det ^^


Soo long,



Slapp måndag ^^

Idag va det studiebesök på begravningsbyrån i vimmerby,vi fick se en svepning.. Det är nog inte många som vet vad det är, men va fasen gör det. Vi va klara där vid halv elva och sen insåg jag att jag inte hade någon mer lektion.
Så jag slutade vid halv elva och jag måste säga att det är riktigt skön måndag. Fast nu måste jag sitta och plugga på religionen, jag har inte ens börjat ju så det är dags nu..
Elinaflina åkte precis nu, har diskuterat lite om projektarbetet eller massa annat :)

Jag måste säga att dagarna i skolan är verkligen inte långa längre.. Det känns som om man aldrig är i skolan längre.
Vilket i och för är JÄVLIGT skönt!
Sportlov nästa vecka, sen APU.


Student 2oo9 alltså :)
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI


Ringde min chef idag med, pratade om anställningspapper och sommarjobb..
Sa att jag sökt på massa andra platser med så nu har jag nog satt fart på dom :D


Han lät rolig...^^

Ikväll ska henke fixa bilen, besiktning imorn så...
Jävla handbroms!



fuckin monday! hate it....



______________________________________________________________

Samma dag, men ett antal timmar senare. Varit och pratat med Henke om handbromsen och Patrik hade glömt va det va för fel på den!! SMARTASS!! Han sa det ju till det ju till mig förra veckan, men han hade "glömt" det sa han.
Jävla pucko! ^^

Jaa, faaast det va ju skönt att det inte va fel på den iaf. Hoppas bilen går igenom imorn med blankt papper ju :)


Nu blir det att fortsätta att plugga på religionen och lindrande vård ju  :/ ARGH!!!!



Jag & Rocky :)






En seg lördag,

Seg dag idag, va inte så hårt igår, men lördagen har ändå blivit segsegare!
Blev att dricka lite med Malin, Carolina & Maris igår och spela Guitar Hero. JAG ÄGDE!! (eller inte)  ^^
Det va faktiskt väldigt kul, mycket skratt och allt. Den där jävla negern följde ju med till Macke och Maria hem.
Då smet  jag hem bakvägen ;) haha, Har nog aldrig gått så fort hem som jag gjorde i natt. ^^

Ikväll blir det förfest eller fest hos Målle, sen blir det eventuellt metro beror på alltså.
Man vet ju inte vad det kommer för folk och man vet inte om det kommer bli så j****a kul heller.


Man vet ju aldrig.

Lite tjafs och sånt har hänt, men det är väl så ibland.


KAN DET INTE VARA FEST NÅGON ANNANSTANS ÄN I HULTSFRED?!?!
Det börjar bli lite långtråkigt här alltså. Harrys kan väl öppna snart!



Heeeeeey hoo.




Min nya blogg..

Dags att fixa den tror jag, men vet i fasen hur man gör. Någon hjälpa mig kanske? :p

Sitter här i vilket fall som helst och gör ingenting. Elina va här en sväng och vi jobbde lite på projektarbetet.
Åh orkar verklligen inte med den skiten längre!!
Fredag idag, vilket vanligt vis brukar betyda fest, men jag vet inte idag hur det blir..
Allt verkar vara så osäkert nu för tiden.............

Jag måste verkligen fixa detta nu alltså, kan ju inte ha loggen så här.
Alla verkar få till sina bloggar, men jag fattar noll!! haha

HJÄÄÄLP :p                   tyyyyyp^^
Cassandra måste verkligen hjälpa mig med bloggen alltså, detta går inte.
Måste få till den alltså :)

Jag undrar vad man ska göra, jag vet inte vad han vill ju.
Man börjar ju undra när folk inte hör av sig...
Blir kanske om man stöter på honom i helgen.. ;)
  HAHAHA!
Äh fan, sjukt sugen på metro i helgen alltså och dit SKA jag.
Blir ev hos Målle på förfest ju, kommer nog bli SJUKT kul, sen metro 18! Kan det blir bättre.
Joo om man stöter på en viss person såklart :)


Byeee och allt sånt!