2010.10.31

Fick igång toms dator och hittade bland annat den här fina bilden på mig & elina dagarna innan studenten :)

 

 




och lite annat, tyvärr!! suck!




Helgen :)

Fredag: Åkte till Elina för att sedan åka vidare mot Djursdala till lilla Ida som fyllde 20 i september :) Va snackade massa skit, det va som om vi aldrig varit ifrån varandra :) Åt massa gott, drack gott och sen drog vi vidare mot harrys.
Vi stannade inte så länge. Eftersom Tom va på tävling kunde han inte hämta mig så jag sov hos Elina :)

Lördag: Hände inte mycket :) hämtade ragge vid två kanske och fick våfflor hos svärmor :)
Åkte hem och väntade på att herrn skulle komma hem. På kvällen fick jag besök av lillsyrran och hennes pojkvän :) trevligt.
Sen kom tom hem äntligen, men han somnade lika fort i soffan så :)

Söndag: Söndagen va toppen. Först städade jag huset, sen åkte jag in vimmerby och tom & jag åkte till Monte Carlo och åt mat. Vi tog grekiska grillspett denna gång istället för pizza. Och vi undrar varför man inte ätit det innan. Det va suuuuuuper gott :)
Vi klickade även hem en ny dator med :) jag bara läääängtar tills den kommer :)
på fredag alltså :)

Nu idag denna måndag har jag bytt lakan i sängen och gått med raggeman, vid halv två ska jag vara hos sjukgymnasten. Sen tänkte jag åka upp till parkeringen till Örsåsa och leka och träna med min fis :)


Nu ska jag pysa.
Posshej!








Mitt nya liv :)

vet inte var jag fått min energi ifrån, helskumt. Igår tvättade jag typ 4 maskiner tvätt och nu idag är jag inne på min 5e, vet inte vart all tvätt kommer ifrån och mer finns det. Men det är snart tomt. Och jag har verkligen tvättat ALLT. Gardiner och allt verkligen Duktigt av mig!
Har också diskat, plockat undan, gått med hunden, städa toan. jag vet inte riktigt vart jag får all energi ifrån. Men jag känner mig betydligt piggare, kan ha att göra med mitt nya liv. har det hänt något i min kropp mån tro.

Upptäkte igår att ett par byxor som jag inte ens kunnat komma i innan kunde jag få upp över röva, dock inte knäppa än, men ändå. Fick på mig dom. Det sporrar ju en del mot att fortsätta :) skulle vara super roligt och komma i iaf storlek 38 igen. Det va ett tag sen, men det är ett mål jag har. Hur lång tid det ska ta för att komma dit vet jag inte i nuläget, får fundera på det.
:) är suuuper glad iaf!

det bästa av allt är att godissuget är borta :) Jag har jämt frukt hemma (och äter frukten också) men har också tränkt på att äta regelbundet och i lagommängder.
På söndag har jag klarat mig 4 veckor utan godsaker :)
Är ganska stolt. Imorgon ska jag till gymmet igen och köra slut på mig hos sjukgymnasten.

Nu ska jag pysa iaf :)
ha det bra.




Sjukgymnasten idag,

Idag fick jag träna på att gå i trappor. Det va som om jag aldrig gått i trappor. Det va ju visserligen nästan ett halvår sen jag gick ordentligt i trappor.
Men min sjukgymnast lugnade mig och sa att jag va stark nog och att det var med psykiskt och det va rädsla. Träningen gick la sådär, men det gick ganska bra. På onsdag ska jag träna mer på det.'''
Känns ju lite larvigt att man inte kan gå trappor när man är 20 år, menmen har man klantat sig i skidbacken så har man.
Den 1 november ska jag till läkaren och se vad han säger om min träning. Vi får hoppas att man slipper operation, men ibland skulle jag vilja göra den också. Men jag orkar inte rehabiliteringen..

Nu är jag i hultsfred och Ragge är självklart med. Imorgon ska mamma och jag göra hemmagjorda kroppkakor.
Köpta va INTE goda!!


Nähe nu ska jag pysa.
Hejhej :)




Sötis,




En bra onsdag :)