dags att uppdatera lite...

 njaaa... jag överlever nog. wöörk imorgon och inatt trillar en finfin lön in på kontot :) det gillas starkt som faaen :)  så nu har jag fixat lite räkningar som ska betalas och så.


Ser fram emot helgen, fest i flaka med olika aktiviteter osv. Ordnad av Johan & Marie Karlsson :) kan bli sjukt roligt. jag har dispans på lekarna får dricka destomer istället :)



har förresten hittat hallon i trädgården och smultron. UNDER en massa andra plantor. Smultronen hittade jag under vinbärsbuskarna och hallonen hittade jag i rhododendrbusken. Nu är frågan om jag kan flytta dom till det landet jag inte använder nu till nästa sommar? Och förhoppningsvis bli några fler buskar :)


so long,





Kass uppdatering!

kass uppdatering - jag vet!







jag är knäckt! (igen)

har fem lediga dagar nu innan jag går på min natthelg, och ledigheten är redan förstörd!
Försäkringskassan han gjort det igen! det lyckades igen. och det värsta är att de inte tror mig. de skriver fel i allt dom bedömmer mig i.

de skriver fortfarande att det är en menisk skada.
de ifrågasätter fortfarande varför jag inte började jobba innan. på kontor? även att min operarenade läkaren säger att jag inte klarade av stilla sittande arbete.

Men läkaren på FK har ju allmakt världen. dom sk läkarna har väl aldrig opererat? de har ju abslut inte undersökt mitt knö, hur det va innan operationen. Det vet ingenting utan går bara efter regler och böcker. Tänka kan ju va för mycket begärt. Trots att min läkare säger att jag haft en allvarligare skada än vad vanligtvis bruka förekomma vid korsband.
Det ser de inte, de VILL inte se det. Det ser bara deras egna pengar de tjänar!


De påstår alltså att jag undertiden jag väntade på att få läkartid i hultsfred alltså ca två veckor efter "olyckan" att jag skulle söka jobb. Hur många jobb finns det i vimmerby eller hultsfred kommun som tar emot en handikappad 20 åring utan någon som helst utbildning eller erfarenhet inom kontorsjobb?

Där sitter idioterna från stockholm eller vart fan de nu sitter på deras rövar och tror att alla bor och samma möjlighet till jobb som dom på större orterna.
Och en annan sak. om jag nu hade fått jobb hur skulle ta mig dit?
det fanns ju ingen taxi som ville köra mig. de tyckte jag kunde åka buss, men att ta sig ner för den backen jag har hemma, det va inga problem, den vet de inte ens om!


Allting ska bara gå emot en hela tiden.
vad är det för fel på folket på försäkringskassan?!
blir aldrig dom sjukskrivna eller får de dubbelt betalt då för de jobbar med det.

jag blir såååå trött. man skulle känna en advokat nu alltså. ingen som känner någon? vore tacksamt! :p



men nu skulle jag vilja njuta av min 5 dagars ledighet och försöka att koppla bort dom där, men det är lite svårt om man nu ska gå genom en operation igen i höst. Törs fan höra av sig till försäkringskassan då. de tror väl inte på mig då heller...



jag är knäckt, ni har lyckats ännu en gång!
HA ALDRIG MED FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH GÖRA. PUNKT SLUT!!!