Impossible,

Jag måste vara den dummaste jäävla människa som någonsin exiterat!!!
Hur faaan kunde jag svika den bästa kompis jag någonsin haft?! hur fan kunde jag?!
hur faan har jag kunnat svika alla mina kompisar? varför?
JAG ÄR EN IDIOT! Jag vet det.

Och jag förtstår om ingen vill förlåta mig, men jag saknar er verkligen (hoppas ni läser, ni vet vilka ni är)
Jag lovade att det aldrig skulle hända igen och vad händer... jo exakt samma sak igen.
Jag har nog sumpat min chans nu, men jag älskar verkligen dig Nathalie Gustavsson. Det kan inte bli som det varit innan, men jag hoppas att ni någonsin kan förlåta mig för det jag gjort för jag har själv inte mått bra (även om ni inte tror det)

Jag fattar inte varför jag inte tagit tag i det, jag har ju ändå bara suttit här i Gullringen och inget gjort. Såå jävla långt är det inte till hultsfred och det ska inte hindra för att träffa sina bästa kompisar.

Dig, Cassandra har jag inte heller varit såå jävla snäll emot. Du har försökt men jag har alltid kommit med något annat, men jag ska hälsa på dig växjö jag lovar. Bara det passar dig och inte stör dig i skolan och så.


JAG ÄLSKAR ER OCH HOPPAS DET KOMMER LÖSA SIG!!







Riktig höstdag!

Idag är det verkligen höst! Mörk och det regnar och har ända sen jag vaknade klockan tio! Suttit framför datorn och tvn nu. tror det är dags att göra lite varm oboy och sätta sig under filten och stanna där hela dagen.
Jag har ragge hemma med och jag är verkligen inte sugen på att gå promenader med honom, inte så länge det regnar så hääääär mycket!! Jag gick några varv runt huset med han så han fick kissa av sig och jag blev genomblöt, han med i och för sig menmen. Så kan det vara. På det sättet är det det värsta med att han hund :)

Va i simhallen igår och tränade lite, asskönt, men det kändes att det va ett tag sen. Och jag gör kanske om det ikväll om jag får tid efter träningen eller under tiden hultsfred simmar. Annars tror jag att jag går dit imorn igen och simmar lite :) men det va verkligen inget roligt när man va själv. Hade bestämt med anna, men hon kunde inte komma.


Egentligen borde jag verkligen stäääda, men jag vill inte och jag har veerkligen inte lust. Måste nog ta mig i kragen och göra det.... usch!
Men å andra sidan är det ju ingen hemma här som kan se när jag städat för det bara jag hemma jämt!!!


Gnällspiken är igång igen!